Revolut – Τι είναι; Πλήρης οδηγός [2024]

Αν ψάχνεις για την ιδανική λύση για συναλλαγές στο εξωτερικό, συνάλλαγμα σε διάφορες ισοτιμίες και για τα ταξίδια σου, τότε ο λογαριασμός και η κάρτα της Revolut ενδεχομένως να είναι αυτό που ψάχνεις.

Συνέχισε να διαβάζεις τον οδηγό και την κριτική μας για να αποφασίσεις αν η Revolut είναι κατάλληλη για σένα.

Revolut – τι είναι;

Η Revolut είναι μια πρωτοποριακή ψηφιακή ευρωπαϊκή τράπεζα, ουσιαστικά ένα superapp για τα χρήματά σου. Με αυτή, αποκτάς λογαριασμό και κάρτα που σου επιτρέπουν να μεταφέρεις χρήματα ή να κάνεις αγορές στην Ελλάδα ή οπουδήποτε στον κόσμο, με εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις. Μέσω της εφαρμογής για smartphone, μπορείς να διαχειριστείς έως και 30 νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων του Ευρώ, της Βρετανικής Λίρας και του Δολαρίου ΗΠΑ.

Δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με τις παραδοσιακές τράπεζες και τις υπερβολικές τους χρεώσεις. Μία απόδειξη της επιτυχίας της είναι ότι σε μόλις 9 χρόνια από την ίδρυσή της, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη 40 εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως.

Αν χρειαστείς να κάνεις αγορές, απλά παρήγγειλε τη χρεωστική κάρτα της Revolut (φυσική ή εικονική). Με τη Revolut card, μπορείς να κάνεις αγορές και αναλήψεις χρημάτων οπουδήποτε στον κόσμο, σε ανταγωνιστική ισοτιμία χωρίς χρεώσεις προμήθειας. Επιπλέον, η κάρτα υποστηρίζει τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (contactless) και επιτρέπει πληρωμές μέσω Google Pay και ApplePay με ένα απλό άγγιγμα του smartphone.

Όλα αυτά βρίσκονται στην άκρη των δαχτύλων σου, απλά με μια ματιά στην εφαρμογή. Η Revolut αναπτύσει συνεχώς τα προϊόντα της. Μια ματιά στην εφαρμογή θα σε πείσει.

Πρέπει να είσαι 18 ετών και άνω για να ανοίξεις λογαριασμό Revolut. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Γιατί με συμφέρει να χρησιμοποιήσω τη Revolut στην Ελλάδα;

Η Revolut παρέχει πλήθος πλεονεκτημάτων χωρίς επιπλέον κόστος και μπορεί να θεωρηθεί πιο συμφέρουσα και χρήσιμη από μια συμβατική κάρτα/λογαριασμό.

Κάνε αγορές στο εξωτερικό και μετατροπές συναλλάγματος με χαμηλές χρεώσεις

Με τη Revolut, απολαμβάνεις ανταγωνιστικές ισοτιμίες για μετατροπές σε 30+ νομίσματα και αγορές σε 150+ χώρες. Η Revolut χρησιμοποιεί την ισοτιμία σε πραγματικό χρόνο για τη μετατροπή συναλλάγματος.

Επίσης σε αντίθεση με τις ελληνικές τράπεζες, η Revolut χρεώνει πολύ μικρή ως μηδενική προμήθεια για τη μετατροπή συναλλάγματος. Πριν οποιαδήποτε συναλλαγή μπορείς να ελέγξεις την τελική ισοτιμία και προμήθεια.

Επιπλέον, μπορείς να θέσεις μια ισοτιμία συναλλάγματος και να αυτοματοποιήσεις τη μετατροπή όταν η ισοτιμία επιτευχθεί, χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείς συνεχώς την ισοτιμία.

Τι να προσέξεις:

 • Η Revolut προσφέρει μετατροπή συναλλάγματος χωρίς χρέωση προμήθειας για ποσά μέχρι 1.000€ ανά μήνα. Πάνω από αυτό, κρατάει προμήθεια. Μπορείς να αυξήσεις το όριο ή και να αποφύγεις τη χρέωση εντελώς με τις επί πληρωμή συνδρομές.
 • Τα Σαββατοκύριακα, η Revolut χρησιμοποιεί την ισοτιμία της Παρασκευής και προσθέτει μικρή προμήθεια (συνήθως 1%). Για μεγαλύτερη εξοικονόμηση, κάνε μετατροπές συναλλάγματος εργάσιμες ημέρες και κράτα τα χρήματα στο αντίστοιχο νόμισμα. Έτσι, όταν ξοδεύεις σε νόμισμα εκτός του ευρώ το Σαββατοκύριακο θα ξέρεις ότι έχεις επιτύχει την καλύτερη ισοτιμία.

Βγάλε δωρεάν τραπεζικό λογαριασμό Euro (ΙΒΑΝ), δωρεάν χρεωστική κάρτα και λογαριασμούς σε 30+ νομίσματα

Για τους κατοίκους της ΕΕ, η Revolut προσφέρει προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό (IBAN) σε ευρώ με προστασία καταθέσεων. Επιπλέον, υποστηρίζει λογαριασμούς σε 30+ νομίσματα (π.χ. USD, GBP, CHF), όπου μπορείτε να αποταμιεύετε και να λαμβάνετε πληρωμές.

Οι μεταφορές χρημάτων σε οποιοδήποτε άλλο λογαριασμό Revolut παγκοσμίως είναι άμεσες και δωρεάν. Έτσι αν εσύ και οι φίλοι σου έχετε Revolut, αποφεύγετε τις χρεώσεις για μεταφορά χρημάτων όπως γίνεται μεταξύ ελληνικών τραπεζών. Οι μεταφορές ευρώ στον Ενιαίο Χώρο Πληρωμών σε Ευρώ (SEPA) σε άλλες χώρες δεν έχουν χρέωση.

Η έκδοση της χρεωστικής κάρτας Revolut είναι δωρεάν και άμεση με το άνοιγμα του λογαριασμού. Η κάρτα είναι εικονική, αλλά μπορείς επίσης να παραγγείλεις και φυσική κάρτα. Μπορείς να συνδέσεις την εικονική κάρτα με το ApplePay ή το Google Pay και να τη χρησιμοποιήσεις άμεσα.

Μπορείς να θέσεις όρια δαπανών και να μπλοκάρεις την κάρτα όποτε επιθυμείς. Με μία επί πληρωμή συνδρομή, μπορείς να εξατομικεύσεις τη φυσική κάρτα όπως εσύ θέλεις.

Τι να προσέξεις:

 • Η Revolut Bank UAB έχει πλήρη τραπεζική άδεια στην Ευρώπη, προστατεύοντας τις καταθέσεις σου έως 100.000€ μέσω του ευρωπαϊκού συστήματος εγγυήσεων καταθέσεων.
 • Με την κάρτα Revolut, απολαμβάνεις 5 δωρεάν αναλήψεις έως 200 ευρώ το μήνα. Υπάρχει μικρή επιβάρυνση αν ξεπεράσεις αυτό το ποσό, αλλά μπορείς να αυξήσεις το όριο με τις επί πληρωμή συνδρομές.
 • Η παράδοση της φυσικής κάρτας στο Standard πρόγραμμα χρεώνεται.
 • Για μεταφορές εκτός SEPA, υπάρχει χρέωση αν δεν έχεις επί πληρωμή συνδρομή.

Κέρδισε έως και 3,9% τόκο στα ευρώ σου

Η Revolut σου προσφέρει μια καινοτόμο λύση αποταμίευσης σε EUR, GBP και USD μέσω των Ευέλικτων Λογαριασμών. Οι Ευέλικτοι Λογαριασμοί σου παρέχουν ελευθερία, με ετήσια επιτόκια έως 5,4% σε ευρώ, δυνατότητα κατάθεσης και ανάληψης κεφαλαίων οποτεδήποτε, καθώς και καθημερινή καταβολή τόκων.

Το επιτόκιο του λογαριασμού εξαρτάται από το νόμισμα (EUR, GBP και USD – μπορείς να ανοίξεις λογαριασμούς και στα τρία νομίσματα) και από τη συνδρομή που έχεις. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα επιτόκια που προσφέρουν οι Ευέλικτοι λογαριασμοί είναι τα εξής:

 • EUR – επιτόκιο εώς 3,97%
 • GBP – επιτόκιο εώς 5,26%
 • USD – επιτόκιο εώς 5,4%

Τι να προσέξεις:

 • Οι Ευέλικτοι Λογαριασμοί δεν είναι παραδοσιακοί λογαριασμοί αποταμίευσης μετρητών. Επενδύουν σε αμοιβαία κεφάλαια χρηματαγοράς με χαμηλή μεταβλητότητα και κεφάλαια υψηλής διαφοροποίησης, με χαμηλότερο αναμενόμενο κίνδυνο σε σύγκριση με εναλλακτικές επενδύσεις.
 • Όπως αναφέραμε, τα επιτόκια διαμορφώνονται ανάλογα με το πρόγραμμα συνδρομής και ενδέχεται να είναι διαφορετικά από τη στιγμή γραφής του άρθρου.

Πρέπει να είσαι 18 ετών και άνω για να ανοίξεις λογαριασμό Revolut. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Επένδυσε σε 2.000 μετοχές και ETF χωρίς προμήθεια

Η Revolut σου δίνει την ευκαιρία να επενδύσεις σε μετοχές όπως η Tesla, η Apple και άλλες μεγάλες εταιρείες, καθώς και σε ETF, χωρίς προμήθεια, ανάλογα με τη συνδρομή σου.

Στη βασική (Standard) συνδρομή, μπορείς να κάνεις μία αγοραπωλησία μετοχής κάθε μήνα χωρίς προμήθεια. Επιπλέον, με τα επί πληρωμή προγράμματα της Revolut, μπορείς να κάνεις περισσότερες αγοραπωλησίες χωρίς προμήθεια.

Όλα αυτά γίνονται μέσω του smartphone γρήγορα και εύκολα. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοματοποιημένες μηνιαίες μεταφορές για να χρηματοδοτήσετε το χαρτοφυλάκιό σας και αφήστε ένα Robo-Advisor να επιλέξει τα περιουσιακά στοιχεία και να εκτελέσει τις συναλλαγές.

Τι να προσέξεις:

 • Όταν ξεπεράσεις το όριο των δωρεάν συναλλαγών, θα χρεωθείς ένα ποσό προμήθειας, συνήθως 0,25% επί της συναλλαγής.
 • Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις ανάλογα με τις μετοχές και τις συναλλαγές στο χαρτοφυλάκιο, όπως για διατήρηση του χαρτοφυλακίου, μετατροπή συναλλάγματος και άλλες ρυθμιστικές χρεώσεις που επιβάλλει η εκάστοτε κεφαλαιαγορά.
 • Μη ξεχνάς, το κεφάλαιο σου είναι σε κίνδυνο όταν επενδύεις.

Βελτίωσε τη διαχείριση των χρημάτων σου και απόκτησε κάρτα για τα παιδιά σου

Μέσω της εφαρμογής της Revolut, μπορείς εύκολα να διαχειριστείς τα οικονομικά σου:

 • Κατηγοριοποίηση και ανάλυση συναλλαγών με έξυπνες λειτουργίες αυτόματης αποταμίευσης.
 • Σύνδεση όλων των τραπεζικών λογαριασμών σου για καλύτερη εικόνα.
 • Ειδοποιήσεις για συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο.
 • Διαμοιρασμός πληρωμής λογαριασμών με άλλους χρήστες Revolut.
 • Διαχείριση πληρωμών συνδρομών (π.χ. Netflix, Spotify) με ειδοποιήσεις για την ημερομηνία πληρωμής και δυνατότητα μπλοκαρίσματος.
 • Δημιουργία κοινού λογαριασμού με τον/τη σύντροφό σου.
 • Πρόσβαση από τον υπολογιστή σου στον λογαριασμό σου.

Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις δωρεάν λογαριασμούς για παιδιά και εφήβους κάτω των 18 ετών, τους οποίους μπορείς να διαχειρίζεσαι με ασφάλεια:

 • Έλεγχος του λογαριασμού και της κάρτας από την εφαρμογή.
 • Λήψη άμεσων ειδοποιήσεων για τη χρήση της κάρτας.
 • Παγώσιμο της κάρτας ή αποκλεισμός της χρήσης για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων, όπως ο τζόγος.

Τι να προσέξεις:

 • Η βασική συνδρομή σου παρέχει περιορισμένη πρόσβαση σε έναν λογαριασμό για παιδιά κάτω των 18 ετών. Για πλήρη λειτουργικότητα, όπως επιπλέον παιδικούς λογαριασμούς ή πρόσβαση για ένα δεύτερο γονέα, πρέπει να αναβαθμίσεις τη συνδρομή σου.

Άλλα προνόμια της Revolut

 • Μπορείς να δημιουργήσεις εικονικές κάρτες μιας χρήσης για ασφαλείς αγορές.
 • Με μια από τις επί πληρωμή συνδρομές, απολαμβάνεις δωρεάν Προστασία Αγορών. Αυτό σημαίνει ασφάλιση για κλοπή και ατύχημα σε αντικείμενα που έχει πληρώσει μέσω του λογαριασμό Revolut.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια (+χειμερινά αθλήματα), πρόσβαση σε αεροδρομιακά lounges, καθώς και παγκόσμια ιατρική ασφάλιση για τους κατόχους Premium, Metal ή Ultra συνδρομής.
 • Κλείνεις διαμονές και δραστηριότητες μέσω της Revolut και απολαμβάνεις έως και 10% επιστροφή μετρητών.
 • Λαμβάνεις έως και 0,1% επιστροφή μετρητών σε όλες τις συναλλαγές στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και 1% αλλού, αν είσαι συνδρομητής της Metal.

Πρέπει να είσαι 18 ετών και άνω για να ανοίξεις λογαριασμό Revolut. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τί προσφέρει η κάθε συνδρομή της Revolut;

Παρακάτω παραθέτουμε τα βασικά χαρακτηριστικά και το κόστος κάθε συνδρομής. Ανάλογα με τη χρήση που κάνεις, μια αναβάθμιση μπορεί να σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις. Κάθε επίπεδο συνδρομής προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα και επιλογές, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Ενδέχεται να υπάρχει έκπτωση αν πληρώσεις ετησιώς και όχι μηνιαίως.

 • Standard: Για χρήστες που εκτελούν συναλλαγές και αναλήψεις σε ευρώ και άλλα νομίσματα (έως ένα συγκεκριμένο όριο) και ψάχνουν για έναν ευέλικτο λογαριασμό που προσφέρει γρήγορες και δωρεάν μεταφορές, καθώς και αγορές με ανταγωνιστικές ισοτιμίες.
 • Plus: Για χρήστες που αναζητούν περισσότερες υπηρεσίες από τις βασικές, περιλαμβάνοντας δωρεάν παράδοση φυσικής κάρτας, ασφάλεια στις αγορές τους, καθώς και προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών και δυνατότητα πραγματοποίησης περισσότερων αγοραπωλησιών μετοχών χωρίς προμήθεια.
 • Premium: Για χρήστες που πραγματοποιούν μεγάλες συναλλαγές σε € και άλλα νομίσματα, υπερβαίνοντας τα όρια της Standard/Plus συνδρομής, και ταξιδεύουν συχνά.
 • Metal: Για χρήστες που πραγματοποιούν ακόμα μεγαλύτερες συναλλαγές σε € και άλλα νομίσματα, ταξιδεύουν συχνά και επιθυμούν να απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια και ανταμοιβές, όπως επιστροφή χρημάτων.
 • Ultra: Για όσους επιθυμούν δωρεάν διεθνείς μεταφορές ή μετατροπές χρημάτων χωρίς ή με υψηλά όρια. Επιθυμούν επίσης επιπλέον υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και μεγαλύτερη επιστροφή χρημάτων.
Revolut Standard
Standard
Δωρεάν
Revolut Plus
Plus
3,49 €/μήνα
Revolut Premium
Premium
9,99 €/μήνα
Revolut Metal
Metal
16,99 €/μήνα
Revolut Ultra
Ultra
45 €/μήνα
Δωρεάν ΙΒΑΝ λογαριασμός €
Αποταμιευτικός λογαριασμός με επιτόκιο
Δωρεάν μεταφορές σε € & SEPA μεταφορές
Δωρεάν μεταφορές σε άλλους χρήστες Revolut
Έκπτωση προμήθειας σε διεθνείς μεταφορές
-
-
20%
40%
Δωρεάν
Ποσό μετατροπής συναλλαγματος χωρίς χρεώσεις
1.000 €/μήνα
3.000 €/μήνα
20.000 €/μήνα
Απεριόριστα
Απεριόριστα
Δωρεάν χρεωστική Revolut κάρτα
Μόνο Virtual
Virtual + Φυσική
Virtual + Φυσική
Virtual + Φυσική
Virtual + Φυσική
ΑΤΜ αναλήψεις χωρίς προμήθεια
200 €/μήνα ή 5 αναλήψεις
200 €/μήνα
400 €/μήνα
800 €/μήνα
2.000 €/μήνα
Αναλώσιμες εικονικές κάρτες για μεγαλύτερη ασφάλεια αγορών
Προστασία αγορών
-
RevPoints
1 πόντος/10 €
1 πόντος/10 €
1 πόντος/4 €
1 πόντος/2 €
1 πόντος/1 €
Παγκόσμια ταξιδιωτική ασφάλιση
-
-
-
Υποστήριξη πελατών προτεραιότητα
-
+ τηλεφωνική υποστήριξη
Κάρτα για παιδιά Revolut <18
1 λογαριασμό
2 λογαριασμοί
2 λογαριασμοί
5 λογαριασμοί
5 λογαριασμοί
Αγοραπωλησίες μετοχών χωρίς προμήθεια
1/μήνα
3/μήνα
5/μήνα
10/μήνα
10/μήνα

Πρέπει να είσαι 18 ετών και άνω για να ανοίξεις λογαριασμό Revolut. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πώς να ανοίξω δωρεάν λογαριασμό στη Revolut;

Μπορείς να εγγραφείς στη Revolut μέσω του συνδέσμου μας.

Διαδικασία για άνοιγμα λογαριασμού Revolut

Είναι πολύ εύκολο να ανοίξεις λογαριασμό στη Revolut. Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να είσαι τουλάχιστον 18 χρονών και να έχεις ένα smartphone. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να ανοίξεις τον λογαριασμό σου:

 1. Εγγραφή: Πρώτα, εγγράψου στην ιστοσελίδα της Revolut εδώ. Θα σου ζητηθεί να πληκτρολογήσεις τον αριθμό του κινητού σου τηλεφώνου.
 2. Λήψη της Εφαρμογής: Η Revolut θα σου στείλει ένα link στο κινητό σου το οποίο πρέπει να ακολουθήσεις για να κατεβάσεις την εφαρμογή από το App Store ή το Google Play.
 3. Δημιουργία Λογαριασμού: Κατέβασε την εφαρμογή και δημιούργησε τον λογαριασμό σου. Πρώτα θα πρέπει να ορίσεις ένα PIN και στη συνέχεια να ακολουθήσεις μια απλή διαδικασία επαλήθευσης.
 4. Συμπλήρωση Προσωπικών Στοιχείων: Συμπλήρωσε τα προσωπικά σου στοιχεία όπως αναγράφονται στην ταυτότητα ή το διαβατήριο σου. Στη συνέχεια, ακολούθησε τη διαδικασία ταυτοποίησης, όπου θα σου ζητηθεί να σκανάρεις την ταυτότητά σου ή το διαβατήριό σου με το κινητό σου τηλέφωνο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η φωτογραφία που θα βγάλεις με το κινητό σου πρέπει να είναι καθαρή και ευανάγνωστη, και να περιλαμβάνει και τις δύο όψεις της ταυτότητάς σου, καθώς και μια selfie σου. Παρακαλούμε ακολούθησε αυστηρά τις οδηγίες, διότι αν δεν τηρηθούν ακριβώς, η επαλήθευση της ταυτότητάς σου δεν θα πραγματοποιηθεί, και αυτό σημαίνει πως δεν θα είσαι σε θέση να τη χρησιμοποιήσεις.

Με αυτά τα απλά βήματα, θα μπορέσεις να ανοίξεις τον λογαριασμό σου στη Revolut και να απολαύσεις τις υπηρεσίες της.

Πώς παραγγέλνω την κάρτα Revolut;

Αφού ανοίξεις λογαριασμό, μπορείς να παραγγείλεις την κάρτα Revolut, η οποία θα είναι είτε virtual, είτε φυσική κάρτα. Η virtual κάρτα είναι αρκετή για αγορές online και μεταφορές ή πληρωμές μέσω Apple Pay και Google Pay.

Αλλά αν θέλεις να έχεις παραδοσιακά το πλαστικό μαζί σου, μπορείς να παραγγείλεις τη φυσική κάρτα. Μπορεί να πρέπει να βάλεις χρήματα στη Revolut για να παραγγείλεις τη φυσική κάρτα.

Πώς βάζω χρήματα στη Revolut;

Πώς μπορώ να φορτίσω την κάρτα Revolut ή να μεταφέρω λεφτά σε αυτή;

Είναι πολύ εύκολο – απλά στείλε χρήματα από έναν ελληνικό λογαριασμό με μια απλή και γρήγορη διαδικασία, σαν να κάνεις μια αγορά στο διαδίκτυο. Στην εφαρμογή, επίλεξε την επιλογή “προσθήκη χρημάτων”. Πρέπει να προσέξεις το νόμισμα που επιλέγεις. Όταν μεταφέρεις χρήματα από τον λογαριασμό σου προς τη Revolut, επιλέγεις το νόμισμα της συναλλαγής (δηλαδή, το νόμισμα στο οποίο θα γίνει η συναλλαγή). Αν ο λογαριασμός σου είναι σε ευρώ τότε επίλεξε ευρώ.

Μπορείς επίσης να βάλεις χρήματα μέσω κάρτας επιλέγοντας από το μενού προσθήκης χρημάτων. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Apple Pay ή Google Pay ή να βάλεις τα στοιχεία της κάρτας σου.

Πότε θα φανούν τα χρήματα αν κάνω μεταφορά σήμερα;

Τυπικά, ο χρόνος αναμονής θα είναι κάπου στις 2 εργάσιμες ημέρες. Φαντάσου πως είναι σαν να κάνεις μεταφορά χρημάτων από μια τράπεζα σε μια άλλη, π.χ. από λογαριασμό Εθνικής σε λογαριασμό Alpha. Αν όμως διαλέξεις να φορτίσεις την κάρτα μέσω της Revolut app δεν υπάρχει κάποια αναμονή.

Πρέπει να είσαι 18 ετών και άνω για να ανοίξεις λογαριασμό Revolut. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Εξυπηρέτηση πελατών Revolut – Επικοινωνία

Η Revolut παρέχει την εξυπηρέτηση πελατών για την Ελλάδα μέσω της εφαρμογής της. Πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου και πάτα στο κουμπί “?” για να ανοίξεις την οθόνη βοηθείας. Στην οθόνη βοηθείας έχεις διάφορες επιλογές, όπως:

 • Να επικοινωνήσεις με την υπηρεσία πελατών για να σε βοηθήσει με οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερώτηση.
 • Να ζητήσεις βοήθεια για μια συγκεκριμένη συναλλαγή.
 • Να ρωτήσεις την κοινότητα για υποστήριξη.
 • Αν θες υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου τότε θα πρέπει να έχεις την Ultra συνδρομή

Κριτική και εναλλακτικές της Revolut

Από τα παραπάνω, είναι προφανές ότι η Revolut απευθύνεται κυρίως σε άτομα που πραγματοποιούν διαδικτυακές αγορές εκτός Ελλάδας, πραγματοποιούν συχνές μεταφορές χρημάτων και εμβάσματα στο εξωτερικό. Επίσης, απευθύνεται σε ανθρώπους που ταξιδεύουν εκτός Ελλάδας και εκείνους που επιθυμούν έναν πιο έξυπνο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων τους, προσφέροντας παράλληλα προστασία των καταθέσεών τους μέχρι 100.000€ με ένα λογαριασμό στη Revolut Bank.

Η δυνατότητα επένδυσης σε ευέλικτους λογαριασμούς με υψηλά επιτόκια αλλά και η επένδυση σε μετοχές και ETF είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα της Revolut. Η ευκολία που γίνεται το παραπάνω, όπως και ότι όλα είναι συγκεντρωμένα σε μία εφαρμογή, την καθιστούν ιδανική για αρχάριους επενδυτές.

Η Revolut προσφέρει πολλές δυνατότητες και ευκολίες στο χρήστη, αρκεί να αποφύγει τις επιπλέον χρεώσεις. Αν πιστεύεις ότι δεν είναι για εσένα, μπορείς να εξερευνήσεις τις άλλες πρωτοποριακές κάρτες που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα:

 • Wise – για εμβάσματα και πληρωμές σε περισσότερα από 30 νομίσματα και χαμηλές τιμές
 • Curve – για να συγκεντρώσετε όλες τις κάρτες σε μία και να αποφύγετε τις επιπλέον χρεώσεις

Πρέπει να είσαι 18 ετών και άνω για να ανοίξεις λογαριασμό Revolut. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Revolut for business – Revolut για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

Η Revolut παρέχει λογαριασμούς για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό δωρεάν και να αναβαθμίσεις ανάλογα με τη χρήση που κάνεις.

Η Revolut for Business παρέχει παρόμοια πλεονεκτήματα με τους ιδιωτικούς λογαριασμούς της Revolut όσον αφορά τις συναλλαγές σε ευρώ και άλλα νομίσματα. Πέραν αυτού, προσφέρει δυνατότητες για πολλαπλές κάρτες για τους εργαζόμενούς σας, αυτοματισμούς για τις πληρωμές και τη διαχείριση εξόδων, καθώς και ενσωμάτωση με άλλα εργαλεία λογιστικά όπως το Slack. Επιπλέον, παρέχει πλατφόρμα Online Banking από υπολογιστή.

Αν θέλεις να κάνεις λογαριασμό ως επιχείρηση ή ως ελεύθερος επαγγελματίας ακολούθησε το σύνδεσμο εδώ.

Συχνές ερωτήσεις


Τί είναι η Revolut; Μπορώ να ανοίξω δωρεάν λογαριασμό στην Ελλάδα;

Η Revolut είναι μια ψηφιακή τράπεζα που σου επιτρέπει να μεταφέρεις χρήματα ή να κάνεις αγορές δωρεάν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό με μηδενικές/πολύ χαμηλές χρεώσεις. Μπορείς να διαχειριστείς μέχρι και 30 νομίσματα (μεταξύ αυτών Ευρώ, Βρετανικές Λίρες, και Δολάρια ΗΠΑ) μέσω της εφαρμογής της Revolut για smartphone. Μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό Revolut στην Ελλάδα ή οπουδήποτε βρίσκεσαι στον κόσμο σε λίγα μόνο λεπτά. Άνοιξε λογαριασμό εδώ.

Γιατί με συμφέρει η Revolut;

– Ανταγωνιστικές ισοτιμίες για συνάλλαγμα με χαμηλές ή μηδενικές προμήθειες, σε αντίθεση με τις ελληνικές τράπεζες
– Δωρεάν αγορές και αναλήψεις (μέχρι κάποιο όριο) σε συνάλλαγμα
– Δωρεάν και απευθείας μεταφορές χρημάτων μέσω της εφαρμογής
– Προστασία καταθέσεων έως 100.000 ευρώ με Revolut Bank λογαριασμό
– Ταξιδιωτική ασφάλεια με χαμηλό κόστος
– Προστασία αγορών
– Έξυπνη διαχείριση του λογαριασμού και της κάρτας. Ξεχωριστή κάρτα για παιδιά
Άνοιξε λογαριασμό εδώ.

Disclaimer: «Οι απόψεις που εκφράζονται στο περιεχόμενο είναι αποκλειστικά του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις απόψεις και πεποιθήσεις της Revolut. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ενδέχεται να υπάρχει προμήθεια που κερδίζεται μέσω συνδέσμων συνεργατών».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Μπορείτε να μοιραστείτε μέσω των social εικονιδίων!