Freedom24: οδηγός και δωρεάν μετοχή μέχρι $600!

Η Freedom24 είναι η επενδυτική πλατφόρμα της Freedom Finance για αγοραπωλησία μετοχών και ETF στα παγκόσμια χρηματιστήρια, σε εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Freedom24 είναι η δυνατότητα να επενδύσετε απευθείας σε IPO (αρχική δημόσια προσφορά μετοχών), δυνατότητα συνήθως προσβάσιμη μόνο για θεσμικούς επενδυτές. Επίσης σας δίνει καταθετικό λογαριασμό με επιτόκιο 3% και μια απολύτως δωρεάν μετοχή (αξίας μέχρι $600) για κάθε άνοιγμα νέου λογαριασμού από το link του skiouraki.gr!

Η Freedom Finance ιδρύθηκε το 2008, έχει γραφεία σε περισσότερες από 7 χώρες. Διαχειρίζεται περισσότερα από 1,5 δισ. δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία πελατών και η μετοχή της διαπραγματεύεται στο NASDAQ. Η Freedom24, όπως αναφέραμε παραπάνω, είναι η επενδυτική πλατφόρμα από τη Freedom Finance.

Παρακάτω θα αναλύσουμε τους λόγους να χρησιμοποιήσετε τη Freedom24 για τις επενδύσεις σας, τι να προσέξετε, την ετυμηγορία μας και πώς συγκρίνεται η Freedom24 με τις άλλες επενδυτικές πλατφόρμες.

Γιατί να χρησιμοποιήσω τη Freedom24 για τις επενδύσεις μου;

Χαμηλές χρεώσεις για αγοραπωλησίες επενδυτικών προϊόντων (+1 μήνας δωρεάν)

Οι χρεώσεις για αγοραπωλησίες σε περισσότερα από 40.000 χρηματοοικονομικά προϊόντα, είναι πολύ ανταγωνιστικές. Ξεκινούν από 0,02 €/$ ανά μετοχή (ελάχιστο 2 €/$ ανά συναλλαγή) για το δωρεάν πρόγραμμα συνδρομής και μειώνονται αν αλλάξετε σε κάποιο πρόγραμμα με συνδρομή. Αν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να μεταβείτε στο δωρεάν λογαριασμό, και αντίστροφα, μπορείτε να το κάνετε όποτε θέλετε.

Για τις πρώτες 30 ημέρες η Freedom24 σας δίνει δωρεάν συναλλαγές. Ακολουθήστε τους συνδέσμους μας για να πάρετε την προσφορά.

Τι να προσέξω: Οι χρεώσεις παραπάνω ποικίλουν και ενδέχεται να υπάρχουν διαφορετικές χρεώσεις ανάλογα το χρηματοοικονομικό προϊόν που διαπραγματεύεστε.

Κερδίστε μία δωρεάν μετοχή έως $600

Για κάθε νέο λογαριασμό Freedom24 με τη χρήση αυτού του συνδέσμου μπορείτε να κερδίσετε αυτόματα μια μετοχή απολύτως δωρεάν αξίας έως και $600.

Η μετοχή της εταιρείας επιλέγεται τυχαία από τη λίστα των διαθέσιμων εταιρειών π.χ. Tesla, Netflix, Pfizer, Coca Cola, Nike, Microsoft, McDonald’s, Intel και άλλων. Η αξία της μετοχής που θα κερδίσετε κυμαίνεται από $20 έως $600 και ποικίλλει ανάλογα με την κατάσταση στο χρηματιστήριο. Υπάρχει πιθανότητα 95% να λάβετε ένα μετοχή αξίας περίπου $30.

Η μετοχή είναι δική σας να την κάνετε ότι θέλετε, μπορείτε να την κρατήσετε ή να την πουλήσετε αμέσως.

Τι να προσέξω: Θα πρέπει να ακολουθήσετε το σύνδεσμο στο κουμπί παρακάτω για να πάρετε την προσφορά της δωρεάν μετοχής. Για αναλυτικές οδηγίες δείτε παρακάτω.

Συμμετοχή σε IPOs (αρχική δημόσια προσφορά μετοχών)

Αν ενδιαφέρεστε να επενδύσετε σε IPO τότε η Freedom24 είναι ίσως μονόδρομος για το μικρό επενδυτή. Μερικές από τις IPO που θα μπορούσατε να συμμετέχετε μέσω της Freedom24 είναι των airbnb, Coinbase, deliveroo και άλλων επιχειρήσεων.

Τι είναι η IPO και πώς μπορώ να κερδίσω χρήματα;

Τι είναι η IPO και πώς μπορώ να κερδίσω χρήματα;
Η αρχική δημόσια προσφορά (IPO) είναι η αρχική προσφορά μετοχών μιας ιδιωτικής εταιρείας στο κοινό, μετά την οποία οι μετοχές της εταιρείας διαπραγματεύονται ελεύθερα στο χρηματιστήριο. Οι ευκαιρίες για επενδύσεις σε IPO συζητούνται ενεργά σε όλο τον κόσμο: κατά μέσο όρο, η απόδοση συμμετοχής σε IPO είναι πολύ υψηλότερη από τη συνηθισμένη επένδυση σε τίτλους. Για πολλούς επενδυτές, η IPO είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για γρήγορα κέρδη. Όμως, η πραγματικότητα είναι ότι μια αρχική δημόσια προσφορά μπορεί να αποφέρει σημαντικές αποδόσεις αλλά και απογοήτευση στους νέους μετόχους. Εξαρτάται από τη ζήτηση για τη μετοχή το αρχικό χρονικό διάστημα της διαπραγμάτευσης της μετοχής.

Οι αναλυτές της Freedom24 επιλέγουν υποσχόμενα IPO προς επένδυση και ενημερώνουν τους επενδυτές με αναλυτικό υλικό και συμβουλές. Στη συνέχεια, έχετε λίγες μέρες για να υποβάλετε την αίτησή σας για συμμετοχή στο IPO. Όταν γίνει η IPO θα σας αποδοθούν οι αντίστοιχες μετοχές.

Τι να προσέξω: Το ποσό συμμετοχής σας στην IPO εξαρτάται από τη γενική ζήτηση για τη μετοχή αλλά και από το πόσο ενεργά χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα της Freedom24. Ο κάθε επενδυτής βαθμολογείται με βάση τη χρήση της Freedom24 για τις επενδύσεις του και ανάλογα του δίνεται προτεραιότητα για να επενδύσει στις IPO.

D Account – καταθετικός λογαριασμός με 3% επιτόκιο

Με κάθε νέο επενδυτικό λογαριασμό η Freedom24 σας ανοίγει αυτόματα και ένα καταθετικό λογαριασμό που αποφέρει ετήσιο επιτόκιο 3% στα χρήματα που κρατάτε σε αυτό το λογαριασμό. Ο επενδυτικός και ο καταθετικός λογαριασμός είναι ξεχωριστοί. 

Η απόδοση του τόκου γίνεται καθημερινά και μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματά σας από/προς τον επενδυτικό λογαριασμό άμεσα. Τα χρήματά σας προστατεύονται μέχρι 20.000 ευρώ.

Τι να προσέξω: Ο D Account διατίθεται μόνο σε δολάρια όποτε υπάρχει ένα ρίσκο ισοτιμίας. Το ετήσιο επιτόκιο του 3% επιτυγχάνεται μέσω currency swaps δολαρίου/ευρώ (συμφωνίες ανταλλαγής νομισμάτων) τα οποία αποφέρουν αυτό το σταθερό εισόδημα.

InvestIdeas – ανάλυση και προτάσεις για επενδύσεις

Η Freedom24 και οι οικονομικοί αναλυτές της, σας προσφέρουν δωρεάν ανάλυση και προτάσεις για επενδύσεις σε μετοχές, ETFs ή κλάδους μετοχών. Η ανάλυση σας δίνει τα βασικά οικονομικά χαρακτηριστικά της μετοχής και παρουσιάζει αναλυτικά τους λόγους για να επενδύσετε.

Ευκολία χρήσης, γρήγορο άνοιγμα λογαριασμού (με ελληνική ταυτότητα) και δοκιμαστικός λογαριασμός

Είναι πολύ εύκολο να ανοίξετε λογαριασμό και να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα της Freedom24 στον υπολογιστή ή στο κινητό. Ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους ανταγωνιστές της είναι η δυνατότητα να ανοίξετε επενδυτικό λογαριασμό με την ελληνική σας ταυτότητα.

Μπορείτε να εξετάσετε την ευχρηστία και τη λειτουργικότητα της Freedom24 πριν καταθέσετε τα χρήματά σας. Ανοίξτε ένα Demo λογαριασμό με εικονικά χρήματα και αποκτήστε πρόσβασή σε όλες τις λειτουργίες της Freedom24.

Ευκολία κατάθεσης/ανάληψης χρημάτων χωρίς ελάχιστο ποσό

Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας (δέχεται και κάρτα Revolut) και τραπεζικού λογαριασμού. Η μεταφορά γίνεται άμεσα μέσω κάρτας ενώ η μεταφορά μέσω τράπεζας μπορεί να πάρει 2-3 εργάσιμες.

Δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό κατάθεσης, το οποία είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Επίσης η Freedom24 δεν σας χρεώνει για ανάληψη χρημάτων.

Τι να προσέξω: Η Freedom24 σας χρεώνει 2,5% για καταθέσεις μέσω κάρτας. Αν κάνετε μεταφορά μέσω τράπεζας, η τράπεζά σας μπορεί να σας χρεώσει.

Ασφάλεια συναλλαγών και επενδύσεων

Ένας δείκτης αξιοπιστίας της Freedom Finance είναι ότι λειτουργεί από το 2008, με γραφεία σε 7 χώρες, σύνολο των ιδίων κεφαλαίων είναι 142 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το συνολικό ποσό των περιουσιακών στοιχείων πελατών υπό διαχείριση είναι 523 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης είναι εισηγμένη στο NASDAQ, το μεγαλύτερο χρηματιστήριο τεχνολογίας στον κόσμο.

Εκτός αυτού, η Freedom Finance Europe Ltd ρυθμίζεται από τρεις αρχές: την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySEC), την Ομοσπονδιακή Αρχή Χρηματοοικονομικής Εποπτείας της Γερμανίας (BaFin) και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC). Αυτό σημαίνει ότι αν είστε κάτοικος ΕΕ τότε οι επενδύσεις σας προστατεύονται μέχρι 20.000 ευρώ από το Ταμείο Αποζημίωσης Επενδυτών της Ευρωπαϊκής Αρχής Ελέγχου των χρηματαγορών σε περίπτωση χρεοκοπίας της εταιρείας.

Ελληνική υποστήριξη πελατών

Για πολλούς αυτό μπορεί να είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα της Freedom24 έναντι των ανταγωνιστών της. Η Freedom24 σας προσφέρει υποστήριξη μέσω email και τηλεφώνου στα ελληνικά με ικανοποιητικούς χρόνους επίλυσης των ερωτημάτων.

Πώς ανοίγω λογαριασμό Freedom24 στην Ελλάδα;

Το άνοιγμα λογαριασμού στη Freedom24 γίνεται ψηφιακά και γρήγορα σε λιγότερο από 10 λεπτά. Όπως αναφέραμε παραπάνω μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό χωρίς ελάχιστη κατάθεση μέσα σε λίγα λεπτά.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δημιουργήσετε δωρεάν λογαριασμό στη Freedom24 και να έχετε δωρεάν συναλλαγές για 30 ημέρες και να κερδίσετε αυτόματα μία μετοχή αξίας έως και $600!

  1. Αφού ακολουθήσετε το σύνδεσμο παραπάνω, θα μεταφερθείτε στη σελίδα εγγραφής.
  2. Συμπληρώστε το email, και επιθυμητό κωδικό πρόσβασης
  3. Μόλις πατήσετε Next θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Με το που επιβεβαιώσετε το email σας θα σας ζητηθούν τα κάποια προσωπικά σας στοιχεία όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση και ημερομηνία γέννησης
  4. Στη συνέχεια θα σας γίνουν κάποιες ερωτήσεις για το επενδυτικό σας προφίλ, το ρίσκο που προτίθεστε να αναλάβετε κτλ. Δεν είναι κάποιου είδους εξέταση. Απαντήστε τις ερωτήσεις όσο καλύτερα μπορείτε με βάση την πραγματική σας κατάσταση, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.
  5. Εφόσον απαντήσετε στις παραπάνω ερωτήσεις, θα σας ζητηθεί να βάλετε τη χώρα από την οποία θα πιστώνεται ο λογαριασμός σας και κάποια στοιχεία για το οικογενειακό περιβάλλον μας
  6. Μετά θα σας ζητηθεί να βάλετε τον ΑΦΜ σας και να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης της πλατφόρμας καθώς και επιβεβαίωση του κινητού σας
  7. Τέλος θα χρειαστείτε την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας και να βγάλετε μια selfie για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία πιστοποίησης του λογαριασμού.
  8. Είστε έτοιμοι!

Πως θα πάρω τη δωρεάν μετοχή;

Αφού δημιουργήσετε το λογαριασμό, πρέπει να πάτε στο member area (μενού “Requests/Αναθέσεις”) του website ή αν βρίσκεστε στο κινητό να πάτε στο menu και να πατήσετε “get the share/gift”. Όπως αναφέραμε παραπάνω, η μετοχή είναι δική σας να την κάνετε ότι θέλετε, μπορείτε να την κρατήσετε ή να την πουλήσετε αμέσως.

Τι να προσέξω: Για να λάβεις την δωρεάν μετοχή θα πρέπει να είσαι πολίτης και να διαμένεις στη Ευρωπαϊκή Ένωση και να είσαι 25 ετών και άνω.

Πως ξεκινάω τις συναλλαγές στη Freedom24;

Αφού δημιουργήσετε το λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την πρώτη σας κατάθεση και να ξεκινήσετε τις επενδύσεις. Όπως αναφέραμε παραπάνω μπορείτε να κάνετε κατάθεση μέσω τραπεζικής εντολής ή χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία πατήστε “Deposit” ή αλλιώς κατάθεση για να μεταφέρετε τα χρήματά σας και επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μεταφέρετε τα χρήματά σας.

Εφόσον έχετε χρήματα στο λογαριασμό σας μπορείτε να κάνετε συναλλαγές πηγαίνοντας στο “Web Terminal” ή “τερματικό Web” όπου μπορείτε να επιλέξετε τη μετοχή που θέλετε να επενδύσετε και να κάνετε την αγορά σας.

Ετυμηγορία

Η Freedom Finance και η επενδυτική της πλατφόρμα Freedom24 είναι μια εδραιωμένη χρηματιστηριακή εταιρεία που ρυθμίζεται σε πολλές δικαιοδοσίες. Προσφέρει μια ποικιλία χρηματοοικονομικών προϊόντων προς επένδυση με χαμηλές χρεώσεις (χωρίς καμία χρέωση για 30 ημέρες), χωρίς ελάχιστο ποσό κατάθεσης. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις λειτουργίες μέσω του Demo account για να δείτε αν σας καλύπτουν οι δυνατότητες της πλατφόρμας.

Η Freedom24 έχει δύο μοναδικά χαρακτηριστικά: τη δυνατότητα να επενδύσετε σε IPO αλλά και να καταθέσετε τα χρήματά σας στο D account με ετήσιο επιτόκιο 3%. Επίσης σας δίνονται δωρεάν ιδέες για επένδυση από τους επαγγελματίες αναλυτές της πλατφόρμας. Τέλος σας προσφέρει υποστήριξη στην ελληνική γλώσσα.

Και μην ξεχνάτε ότι με κάθε νέο λογαριασμό κερδίζετε αυτόματα μια μετοχή αξίας εώς και $600 για να την κάνετε ότι θέλετε. Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο αξίζει να ανοίξετε λογαριασμό με τη Freedom24.

Αν πιστεύετε ότι η Freedom24 δεν είναι για εσάς και θέλετε να δείτε εναλλακτικές πλατφόρμες δείτε στον πίνακα παρακάτω.

Επενδυτική πλατφόρμαΓιατί να τη χρησιμοποιήσεις;
etorohttps://www.skiouraki.gr/wp-content/uploads/2021/02/etoro-e1613311860796.pngΠροσφέρει δωρεάν απεριόριστες αγορές ή πωλήσεις μετοχών σε όλα τα διεθνή χρηματιστήρια αν είσαι κάτοικος της ΕΕ, μηδενική χρέωση διατήρησης χαρτοφυλακίου (υπό προϋποθέσεις), βασική ανάλυση μετοχών και social trading (συζητήσεις με άλλους χρήστες της πλατφόρμας για μετοχές και δυνατότητα να αντιγράψεις τις στρατηγικές άλλων). Επίσης έχεις προσβαση σε όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια και σε κρυπτονομίσματα.Άνοιξε δωρεάν λογαριασμό!Διάβασε το review!
DEGIROhttps://www.skiouraki.gr/wp-content/uploads/2021/02/Degiro.pngΠροσφέρει πολύ xαμηλές χρεώσεις για αγοραπωλησίες μετοχών στο ελληνικό και στα διεθνή χρηματιστήρια, δεν χρεώνει τέλη ανοίγματος λογαριασμού, ακινησίας ή ανάληψης και δεν έχει ελάχιστο ποσό κατάθεσης. Προσφέρει βασική ανάλυση μετοχών και εκπαίδευση για επενδυτές.Άνοιξε δωρεάν λογαριασμό!Διάβασε το review!
Freedom24https://www.skiouraki.gr/wp-content/uploads/2021/06/f24logo.pngΠροσφέρει μια ποικιλία χρηματοοικονομικών προϊόντων προς επένδυση με χαμηλές χρεώσεις (χωρίς καμία χρέωση για 30 ημέρες), χωρίς ελάχιστο ποσό κατάθεσης. Έχει δύο μοναδικά χαρακτηριστικά: τη δυνατότητα να επενδύσετε σε IPO αλλά και να καταθέσετε τα χρήματά σας στο D account με ετήσιο επιτόκιο 3%. Επίσης σας δίνονται δωρεάν ιδέες για επένδυση από τους επαγγελματίες αναλυτές της πλατφόρμας. Τέλος σας προσφέρει υποστήριξη στην ελληνική γλώσσα.Προσφορά για νέους λογαριασμούς μέσα από το link μας: Δωρεάν μετοχή αξίας έως και $600!Άνοιξε δωρεάν λογαριασμό!Διάβασε το review!

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να χρησιμοποιήσω τη Freedom24 για τις επενδύσεις μου;

– Χαμηλές χρεώσεις για αγοραπωλησίες επενδυτικών προϊόντων (+1 μήνας δωρεάν)
– Κερδίστε μία δωρεάν μετοχή έως $600 – για νέο λογαριασμό με αυτό το σύνδεσμο
– D Account – καταθετικός λογαριασμός με 3% επιτόκιο
– InvestIdeas – ανάλυση και προτάσεις για επενδύσεις
– Ελληνική υποστήριξη πελατών
– Συμμετοχή σε IPOs

Πως να πάρω την δωρεάν μετοχή (αξίας έως $600);

Για κάθε νέο λογαριασμό Freedom24 με τη χρήση αυτού του συνδέσμου μπορείτε να κερδίσετε αυτόματα μια μετοχή απολύτως δωρεάν αξίας έως και $600. Η μετοχή της εταιρείας επιλέγεται τυχαία από τη λίστα των διαθέσιμων εταιρειών π.χ. Tesla, Netflix, Pfizer, Coca Cola, Nike, Microsoft, McDonald’s, Intel και άλλων. Η μετοχή είναι δική σας να την κάνετε ότι θέλετε, μπορείτε να την κρατήσετε ή να την πουλήσετε αμέσως.

Προσφατα αρθρα

Σύγκρινε ασφάλειες

Κουπόνια - προσφορές

Βρες φθηνό ρεύμα

Εγγραφή στο Newsletter

Τα τελευταία νέα και συμβουλές εξοικονόμησης κάθε μήνα στο email σας!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Μπορείτε να μοιραστείτε μέσω των social εικονιδίων!
Μοιράσου με ένα φίλο/η!