Επένδυσε με τη DEGIRO για χαμηλές χρεώσεις!

H DEGIRO είναι μια online χρηματιστηριακή πλατφόρμα. Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε 18 ευρωπαϊκές χώρες με τους πελάτες της να επωφελούνται τις ανταγωνιστικές χρεώσεις της και το πλήθος επιλογών σε χρηματοοικονομικά προϊόντα παγκοσμίως, ανάμεσά τους και το ελληνικό χρηματιστήριο. Όλα αυτά μέσω του υπολογιστή ή μέσω της εφαρμογής της για smartphone και tablet στα ελληνικά.

Ως αποτέλεσμα, η DEGIRO έχει γίνει σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, μία από τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές στην Ευρώπη με πλήθος βραβείων (90+ βραβεία) και περισσότερων από 2,5 εκατομμυρίων χρηστών.

Με μια ματιά: Τα θετικά και αρνητικά της DEGIRO

ΘετικάΑρνητικά
+ Από τις χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών στην αγορά
+ Μηδενικά τέλη κατάθεσης/ανάληψης και διατήρησης του λογαριασμού
+ Προστασία επενδύσεων – Ρυθμίζεται από ανώτερες αρχές
+ Εύχρηστη πλατφόρμα και εξυπηρέτηση στα ελληνικά
+ Πρόσβαση στο ελληνικό χρηματιστήριο
+ Bonus εγγραφής – επιστροφή χρεώσεων μέχρι €100*
– Δεν δίνει δυνατότητα για συναλλαγές Forex
– Δεν δίνει δυνατότητα για συναλλαγές cryptocurrencies
– Περιορισμένα ερευνητικά εργαλεία
– Χωρίς κατάθεση με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

*Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι χρεώσεις των πρώτων συναλλαγών μέχρι 100€ επιστρέφονται από την DEGIRO. Μη ξεχνάς, οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους ζημιών.

Παρακάτω αναλύουμε τους λόγους που θα σε κάνουν να προτιμήσεις την χρηματιστηριακή πλατφόρμα της DEGIRO για τις συναλλαγές σου, τις χρεώσεις, τι να προσέξεις και πώς να εγγραφείς δωρεάν στην πλατφόρμα.

Γιατί να χρησιμοποιήσω τη DEGIRO;

Χαμηλές χρεώσεις για αγοραπωλησίες μετοχών και όχι μόνο

Η DEGIRO έχει μία από τις χαμηλότερες χρεώσεις προμήθειας (trading fees) για συναλλαγές σε χρηματιστηριακά προϊόντα. Ειδικά για τις αμερικανικές μετοχές και πολλά γνωστά ETFs, η χρέωση είναι μηδενική. Αυτό την κάνει ιδανική για άτομα που κάνουν συχνές αγοραπωλησίες (traders).

Παρακάτω ο πίνακας χρεώσεων για τα κύρια χρηματιστήρια/προϊόντα.

ΜετοχέςΧρέωση
Ελλάδα0,50€
ΗΠΑ0€
Γερμανία, Αυστρίας, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία , Ιταλία , Ολλανδία, Ιρλανδία , Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Τσεχία, Ουγγαρία, Τουρκία, Πολωνία3,90€ 
Αυστραλία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη5,00€
Διαπραγματεύσιμα Αμοιβαία Κεφάλαια (ETFS)Χρέωση
Παγκοσμία ETF2,00€ 
ETFs χωρίς τέλη: κάθε ημερολογιακό μήνα μπορείτε να κάνετε μία δωρεάν συναλλαγή (αγορά/πώληση) ανά ETF μιας εκτενούς λίστας ETF (ισχύοντες όροι και λίστα) περιλαμβάνει Vanguard και iSharesΔωρεάν
ΠαράγωγαΧρέωση
Δικαιώματα προαίρεσης (Options)0,75€
Συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης (Futures)0,75€

Για κάθε εντολή συναλλαγής υπάρχει μια χρέωση διαχείρισης (Handling Fee) 1,00 €. Αυτή η πάγια αμοιβή καλύπτει όλα τα έξοδα που προκύπτουν σε σχέση με την εκτέλεση της εντολής σου.

Για περισσότερα δες τον πίνακα χρεώσεων της DEGIRO.

Τί είναι το ETF (Διαπραγματεύσιμο Αμοιβαίο Κεφάλαιο);
Όταν αγοράζεις μια μετοχή, γίνεσαι συνιδιοκτήτης της εταιρείας. Όταν αγοράζεις ένα ETF, αγοράζεις ένα προϊόν που ακολουθεί την επίδοση των υποκείμενων περιουσιακών στοιχείων. Το ακρωνύμιο ETF σημαίνει Exchange Traded Fund (Διαπραγματεύσιμο Αμοιβαίο Κεφάλαιο), το οποίο είναι επίσης γνωστό ως «tracker». Πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο ακολουθεί ένα δείκτη, ένα ομόλογο ή έναν συνδυασμό προϊόντων. Τα ETF αγοράζονται και πωλούνται στο χρηματιστήριο. Η επίδοση ενός ETF ακολουθεί τις κινήσεις των τιμών των υποκείμενων προϊόντων εντός του αμοιβαίου κεφαλαίου. Για παράδειγμα, ένα κεφάλαιο ETF που παρακολουθεί τον δείκτη S&P 500 θα αποτελείται από κλάσματα μετοχών εταιρειών που περιλαμβάνονται στον συγκεκριμένο δείκτη.
Γιατί να επενδύσω σε ETFs;
Τα ETFs μπορεί να είναι κερδοφόρα για τους επενδυτές χάρη στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρουν. Τα κυριότερα από αυτά είναι: i) η ευελιξία συναλλαγών (διαπραγματεύονται όπως οι μετοχές), ii) η ευρεία έκθεση στην αγορά – ακόμα και με μικρή γνώση της αγοράς μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση και να διαφοροποιήσεις τις επενδύσεις σου iii) το σχετικά χαμηλό κόστος για απόκτηση και διαχείριση.

Η DEGIRO δεν χρεώνει τέλη ανοίγματος λογαριασμού, ακινησίας, κατάθεσης ή ανάληψης

H DEGIRO δεν χρεώνει τέλη για να ανοίξεις λογαριασμό. Οπότε έχεις πρόσβαση σε μια πλατφόρμα για τις επενδύσεις σου χωρίς κάποιο έξοδο.

Επίσης δεν χρεώνει για ακινησία του λογαριασμού, δηλαδή αν δεν κάνεις καμία αγοραπωλησία για συγκεκριμένη περίοδο. Τέλος δε θα πληρώσεις επιπλέον για να κάνεις ανάληψη των χρημάτων σου.

Αυτό καθιστά τη DEGIRO ιδανική αν θέλεις να αφήσεις τις επενδύσεις να “αυγατίσουν” (long term investor). Το ίδιο ισχύει αν κάνεις συχνές καταθέσεις ή αναλήψεις χρημάτων π.χ. βγάζεις εισόδημα από trading ή από μερίσματα.

Η Degiro δεν έχει ελάχιστο όριο κατάθεσης

Δεν υπάρχει όριο ελάχιστης κατάθεσης. Έτσι είναι πιο εύκολο να ανοίξεις λογαριασμό στη DEGIRO και να επενδύεις μικρότερα ποσά σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Σε συνδυασμό με το ότι δεν χρεώνεσαι για ακινησία λογαριασμού, η DEGIRO είναι ιδανική για επενδυτές που έχουν μακροχρόνιο ορίζοντα.

*Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι χρεώσεις των πρώτων συναλλαγών μέχρι 100€ επιστρέφονται από την DEGIRO. Μη ξεχνάς, οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους ζημιών.

Έχεις πρόσβαση στο ελληνικό χρηματιστήριο και σε όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια όπως και στα πιο δημοφιλή ETFs

Τα χρηματοοικονομικά προϊόντα που μπορείς να επενδύσεις καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα, από τα πιο απλά μέχρι τα αρκετά προχωρημένα:

 • Μετοχές
 • Διαπραγματεύσιμα Αμοιβαία Κεφάλαια (Exchange Traded Funds – ETFs)
 • Αμοιβαία Κεφάλαια (Mutual Funds)
 • Ομόλογα (Bonds)
 • Δικαιώματα Αγοράς (Options)
 • Συμβόλαια Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures)

Με τη DEGIRO έχεις πρόσβαση στο ελληνικό χρηματιστήριο που είναι ένα καθαρό πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες. Για αυτούς που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο ελληνικό χρηματιστήριο, η κατά πολύ χαμηλότερη προμήθεια από άλλες ελληνικες χρηματιστηριακες πλατφόρμες είναι ακόμα ένα θετικό της DEGIRO.

Εκτός από το ελληνικό χρηματιστήριο μπορείς να επενδύσεις σε περισσότερα από 50 χρηματιστήρια σε 30 χώρες, (όπως NASDAQ, NYSE, London Stock Exchange, Xetra, σε Ασιατικά χρηματιστήρια κτλ.)

>>Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις επενδύσεις σε μετοχές διάβασε τον οδηγό για αρχάριους.

Αν ενδιαφέρεσαι για αγορά ETF, η DEGIRO προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ETF που διαπραγματεύονται σε 19 μεγάλα χρηματιστήρια. Όπως προαναφέραμε, υπάρχει μια βασική λίστα με πολύ δημοφιλή ETG για τα οποία το κόστος συναλλαγών είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο €1 τέλος διαχείρισης της συναλλαγής. Μέσα σε αυτή τη λίστα είναι και το Vanguard S&P500, Vanguard FTSE All-World και το iShares Core MSCI World.

Επίσης μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό σε 9 διαφορετικά νομίσματα. Κατά γενικό κανόνα, το βασικό νόμισμα του λογαριασμού σου είναι το νόμισμα της χώρας καταγωγής σου. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι θα έχεις λογαριασμό EUR εάν εγγραφείς στη DEGIRO ως Έλληνας πολίτης. Δεν μπορείς να έχεις περισσότερα από ένα βασικά νομίσματα σε ένα λογαριασμό.

Ωστόσο, είναι δυνατό να ανοίξεις ένα άλλο λογαριασμό DEGIRO σε διαφορετικό νόμισμα. Θα πρέπει να έχεις τραπεζικό λογαριασμό στο όνομά σου στη χώρα αυτού του νομίσματος. Διάβασε παρακάτω για ένα τρόπο που μπορείς να το κάνεις.

Οι επενδύσεις σου είναι προστατευμένες

Όταν επενδύεις τα χρήματά σου η ασφάλεια τους και να προστατεύσεις τον εαυτό σου από κάποια απάτη. Η DEGIRO στο διασφαλίζει αυτό με τους εξής τρόπους:

 • Η DEGIRO χρησιμοποιεί μια ξεχωριστή νομική οντότητα για να διατηρεί τα περιουσιακά σου στοιχεία. Αυτό σημαίνει ότι είναι ξεχωριστά από τα περιουσιακά στοιχεία της DEGIRO.
 • Λειτουργεί υπό την εποπτεία συμπεριφοράς της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αρχής Χρηματοοικονομικής Εποπτείας (BaFin) και την έμμεση εποπτεία της Ευρωπαϊκή Κεντρικής Τράπεζας (ECB).
 • Τα επενδεδυμένα κεφάλαια σου είναι προστατευμένα έως 20.000€ αφού η DEGIRO αποτελεί μέρος του Γερμανικού Σχεδίου Προστασίας Επενδυτών. Επίσης τα μη επενδυμένα κεφάλαια (μετρητά) παραμένουν στο προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό σου (DEGIRO cash account) και είναι προστατευμένα έως 100.000€ από το Γερμανικό Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων.
 • Προσφέρει ασφαλείς μεθόδους πρόσβασης στο λογαριασμό σου

Η πλατφόρμα της DEGIRO είναι εύχρηστη (ελληνική γλώσσα)

Η DEGIRO διαθέτει την πλατφόρμα της στα ελληνικά μέσω υπολογιστή και φορητών συσκευών, έχοντας κερδίσει βραβεία καλύτερης mobile trading εφαρμογής  για 3 χρόνια συνεχόμενα από τους Financial Times.

Είναι απλή και εύκολη στην εκμάθηση για το νέο χρήστη. Για τους πιο προχωρημένους, προσφέρει διάφορους τύπους παραγγελιών (order types).

Επίσης προσφέρει εξυπηρέτηση πελατών στα ελληνικά, που μπορεί να θεωρηθεί ως ένα πλεονέκτημα έναντι πολλών ανταγωνιστών της.

Εξυπηρέτηση Πελατών Degiro και στα ελληνικά

Ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών, είναι ότι η DEGIRO προσφέρει εξυπηρέτηση πελατών στα ελληνικά. Μπορείτε να δώσετε εντολή αγοραπωλησίας μέσω τηλεφώνου ή email (orders@degiro.gr) με επιπλέον κόστος. 

Δείτε παρακάτω τα στοιχεία επικοινωνίας της DEGIRO:

 • Email επικοινωνίας: clients@degiro.gr
 • Degiro τηλέφωνο Ελλάδα : +30 211 176 8291. Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στο +31 20 261 3072 και να ζητήσετε να μιλήσετε με ελληνόφωνο προσωπικό

Πώς Ανοίγω Λογαριασμό στη DEGIRO;

Η δημιουργία λογαριασμού στη DEGIRO γίνεται μέσω του διαδικτύου και είναι πολύ απλή και γρήγορη. Θα χρειαστείς το διαβατήριο ή την ταυτότητά σου και τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού από όπου θα στείλεις χρήματα στη DEGIRO.

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να ανοίξεις δωρεάν λογαριασμό στη DEGIRO:

*Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι χρεώσεις των πρώτων συναλλαγών μέχρι 100€ επιστρέφονται από την DEGIRO. Μη ξεχνάς, οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους ζημιών.

 1. Κάνε κλικ σε αυτό τον σύνδεσμο και πάτησε το κουμπί “Γίνε πελάτης¨. Δώσε τα στοιχεία και το email σου. Αφού συμπληρώσεις τα στοιχεία σου θα λάβεις ένα email επαλήθευσης. Ακολούθησε τις οδηγίες στο email κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο.
 2. Αφού επαληθεύσεις το email, ξεκινάει η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμοού. Συμπληρώσε τα προσωπικά στοιχεία όπως σου ζητούνται με λατινικούς χαρακτήρες (όπως εμφανίζονται στην ταυτότητα ή το διαβατήριο σου)
 3. Έπειτα θα πρέπει να επιβεβαιώσεις τον αριθμό του κινητού σου και τη διεύθυνση κατοικίας σου. Τέλος την ημερομηνία και τον τόπο γέννησής σου. Θα πρέπει να διαλέξεις αν είσαι πολίτης ή κάτοικος ΗΠΑ, δηλαδή “όχι” για το πλειοψηφία των αναγνωστών μας
 4. Στην επόμενη οθόνη εισήγαγε το IBAN τον τραπεζικό σου λογαριασμό ώστε να μπορείς να καταθέσεις και να κάνεις αναλήψεις χρημάτων στη DEGIRO
 5. Το τελευταίο βήμα είναι η επιβεβαίωση της ταυτότητας σου. Θα πρέπει να ανεβάσεις τη φωτογραφία ταυτότητας ή διαβατηρίου. 
 6. Τέλος, θα εμφανιστεί με φόρμα με όλα τα στοιχεία σου. Αν όλα είναι σωστά πάτησε “Υποβολή”!

Αφού εγκριθεί ο λογαριασμός στη DEGIRO είσαι έτοιμος/η να τον χρησιμοποιήσεις αποστέλλοντας χρήματα και ξεκινώντας τις αγοραπωλησίες.

Κατάθεση χρημάτων στη DEGIRO

Ο μόνος τρόπος για να στείλεις χρήματα στον λογαριασμό σου στην DEGIRO είναι μέσω εμβάσματος από τον τραπεζικό λογαριασμό που δήλωσες κατά την εγγραφή σου.

Θα χρειαστείς τα στοιχεία του λογαριασμού της DEGIRO (ΙΒΑΝ, Όνομα Τράπεζας, Όνομα Δικαιούχου, BIC κτλ), τα οποία τα βρίσκεις στο menu “Κατάθεση/Ανάληψη Χρημάτων”. Έπειτα συνδέσου στο e-banking της τράπεζας σου στην Ελλάδα και στείλε έμβασμα στα παραπάνω στοιχεία.

Η DEGIRO δεν θα σε χρεώσει για αυτή τη μεταφορά αλλά ίσως η τράπεζα σου έχει κάποια χρέωση. Τα χρήματα θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σου στην πλατφόρμα της DEGIRO μέσα σε 2-3 μέρες.

Τί να προσέξεις;

 • Αν και έχει κάνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, η DEGIRO δεν παρέχει εκτενή εργαλεία για έρευνα αγοράς και δεν παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Είναι υπηρεσία εκτέλεσης (execution-only). Παρόλα αυτά τα δεδομένα που παρέχει για τα θεμελιώδη στοιχεία είναι ικανοποιητικά
 • DEGIRO Φορολογία: Τα κέρδη από τις επενδύσεις στη DEGIRO (είτε από την υπεραξία ή μερίσματα) υπόκεινται σε φορολογία όπως συμβαίνει για κάθε επένδυση
 • Οι χρεώσεις προμήθειας για τα χρηματιστήρια της Ασίας είναι λίγο υψηλότερες από τα ευρωπαϊκά και τα χρηματιστήρια των ΗΠΑ
 • Ανάλογα τα χρηματιστήρια που θέλεις να επενδύσεις μπορεί να χρεωθείς κάποιο μικρό ετήσιο τέλος για να αποκτήσεις πρόσβαση (συνήθως 2,5€ – δεν ισχύει για την εγχώρια αγορά, δηλαδή το ελληνικό χρηματιστήριο σε αυτή τη περίπτωση)
 • Δεν μπορείς να κάνεις απευθείας αγοραπωλησίες cryptocurrencies αλλά η DEGIRO δίνει τη δυνατότητα για επένδυση σε crypto μέσω ETFs
 • Δεν προσφέρει αγορά τμημάτων μιας μετοχής (fractional shares)
 • Δεν μπορείς να κάνεις top up στο λογαριασμό σου μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας
 • Για τους πιο προχωρημένους και τους traders – για πρόσβαση σε τιμές σε πραγματικό χρόνο μπορεί να υπάρχει επιπλέον μηνιαία χρέωση ανάλογα με το χρηματιστήριο (δεν ισχύει για την εγχώρια αγορά, δηλαδή το ελληνικό χρηματιστήριο)
 • Μπορείς να δώσεις εντολή αγοράς ή πώλησης μέσω τηλεφώνου ή μέσω email αλλά με έξτρα χρέωση.
 • Αν θέλεις να αγοράσεις χρηματοοικονομικά προϊόντα σε άλλο νόμισμα θα χρεωθείς 0,25% επί της συναλλαγής για την αυτόματη μετατροπή στο άλλο νόμισμα

Να σταθούμε λίγο στο τελευταίο σημείο, αφού υπάρχει τρόπος να αποφύγεις τη χρέωση μετατροπής σε άλλο νόμισμα. Αυτό γίνεται ανοίγοντας έναν τραπεζικό λογαριασμό πολλαπλών νομισμάτων σε μια ψηφιακή τράπεζα με IBAN τραπεζικό λογαριασμό σε άλλο νόμισμα εκτός του ευρώ. Ένα παράδειγμα είναι η Revolut ή Wise. Θα πρέπει να υποβάλεις αίτηση για λογαριασμό συναλλαγών DEGIRO στον τοπικό ιστότοπο της DEGIRO. Δηλαδή αν θέλεις για βασικό νόμισμά σου το GBP θα πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό στο site της DEGIRO στο Ηνωμένο βασίλειο.

Η γνώμη μας για τη DEGIRO

Αν ψάχνεις για ασφαλή, εύκολη, φθηνή και απρόσκοπτη αγοραπωλησία μετοχών στις μεγαλύτερες παγκόσμιες αγορές, η DEGIRO μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για σένα. 

Με τη DEGIRO μπορείς να επενδύσεις χωρίς να ξοδεύεις υπέρογκα ποσά σε χρεώσεις συναλλαγών. Προσφέρει πλήθος προϊόντων με μηδενικό ή χαμηλό κόστος συναλλαγής και για όσους ενδιαφέρονται, προσφέρει πρόσβαση στο ελληνικό χρηματιστήριο. Η ευρεία λίστα διαθεσίμων ETFs την καθιστά εξαιρετική επιλογή για μακροπρόθεσμους επενδυτές. 

Ως μέρος του Γερμανικού Σχεδίου Προστασίας Επενδυτών τα επενδυμένα κεφάλαια σου είναι προστατευμένα έως 20.000€. Επίσης αν έχεις μετρητά κατατεθειμένα (με τη flatexDEGIRO Bank AG) τότε οι καταθέσεις προστατεύονται από το Γερμανικό Σύστημα Προστασίας Καταθέσεων έως 100.000€.

Για τους πιο προχωρημένους, δεν παρέχει εκτενείς πηγές για έρευνα και όπως αναφέραμε υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για κάποιες από τις μη βασικές λειτουργίες. Το ίδιο ισχύει και για τις επενδύσεις/trading σε Forex. Αν ενδιαφέρεσαι για Forex μπορείς να βρεις μια πιο κατάλληλη πλατφόρμα στο πίνακα στο τέλος.

Η διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού είναι γρήγορη και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ελάχιστη κατάθεση και καμία χρέωση ακινησίας του λογαριασμού, δεν υπάρχει κάτι να σε εμποδίζει να μην τη δοκιμάσεις.

*Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι χρεώσεις των πρώτων συναλλαγών μέχρι 100€ επιστρέφονται από την DEGIRO. Μη ξεχνάς, οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους ζημιών.

Αν θέλεις εναλλακτικές πλατφόρμες της DEGIRO δες στον πίνακα παρακάτω.

Επενδυτική πλατφόρμαΓιατί να τη χρησιμοποιήσεις;
etorohttps://www.skiouraki.gr/wp-content/uploads/2021/02/etoro-e1613311860796.pngΠροσφέρει απεριόριστες αγορές ή πωλήσεις μετοχών σε όλα τα διεθνή χρηματιστήρια αν είσαι κάτοικος της ΕΕ, μηδενική χρέωση διατήρησης χαρτοφυλακίου (υπό προϋποθέσεις), βασική ανάλυση μετοχών και social trading (συζητήσεις με άλλους χρήστες της πλατφόρμας για μετοχές και δυνατότητα να αντιγράψεις τις στρατηγικές άλλων). Επίσης έχεις προσβαση σε όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια.Το κεφάλαιό είναι σε κίνδυνο. Ισχύουν άλλες χρεώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το etoro.com/trading/fees.Άνοιξε λογαριασμό!Διάβασε το review!
DEGIROhttps://www.skiouraki.gr/wp-content/uploads/2021/02/Degiro.pngΙδανική για επενδυτές με μακροχρόνια ορίζοντα. Προσφέρει πολύ xαμηλές χρεώσεις για αγοραπωλησίες μετοχών στο ελληνικό και στα διεθνή χρηματιστήρια, δεν χρεώνει τέλη ανοίγματος λογαριασμού, ακινησίας ή ανάληψης και δεν έχει ελάχιστο ποσό κατάθεσης. Προσφέρει δωρεάν μηνιαίες συναλλαγές σε μία λίστα δημοφιλών ETFs. Bonus εγγραφής - επιστροφή χρεώσεων μέχρι €100 - ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.Άνοιξε λογαριασμό!Διάβασε το review!
Freedom24https://www.skiouraki.gr/wp-content/uploads/2021/06/f24logo.pngΠροσφέρει μια ποικιλία χρηματοοικονομικών προϊόντων προς επένδυση με μηδενικές χρεώσεις, χωρίς ελάχιστο ποσό κατάθεσης. Έχει δύο μοναδικά χαρακτηριστικά: τη δυνατότητα να επενδύσετε σε IPO αλλά και να καταθέσετε τα χρήματά σας στο D account με ετήσιο επιτόκιο 3%. Επίσης σας δίνονται δωρεάν ιδέες για επένδυση από τους επαγγελματίες αναλυτές της πλατφόρμας. Τέλος σας προσφέρει υποστήριξη στην ελληνική γλώσσα.Προσφορά για νέους λογαριασμούς μέσα από το link μας: Δωρεάν μετοχή αξίας έως και $1000!Άνοιξε λογαριασμό!Διάβασε το review!

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι η DEGIRO; Μπορώ να ανοίξω λογαριασμό στην Degiro στην Ελλάδα;

H DEGIRO είναι μια online χρηματιστηριακή πλατφόρμα. Με τη DEGIRO μπορείς να επενδύσεις χωρίς να ξοδεύεις υπέρογκα ποσά σε χρεώσεις συναλλαγών. Προσφέρει πλήθος προϊόντων με μηδενικό ή χαμηλό κόστος συναλλαγής και για όσους ενδιαφέρονται, προσφέρει πρόσβαση στο ελληνικό χρηματιστήριο. Η ευρεία λίστα διαθεσίμων ETFs την καθιστά εξαιρετική επιλογή για μακροπρόθεσμους επενδυτές. Άνοιξε δωρεάν λογαριασμό εδώ.

Γιατί να επιλέξω τη DEGIRO

+ Από τις χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών στην αγορά
+ Μηδενικά τέλη κατάθεσης/ανάληψης και διατήρησης του λογαριασμού
+ Προστασία επενδύσεων – Ρυθμίζεται από ανώτερες αρχές
+ Εύχρηστη πλατφόρμα και εξυπηρέτηση στα ελληνικά
+ Πρόσβαση στο ελληνικό χρηματιστήριο και σε πλήθος μετοχών
+ Πρόσβαση σε δημοφιλή ETF π.χ. Vanguard S&P500, Vanguard FTSE All-World και iShares Core MSCI World
+ Bonus εγγραφής – επιστροφή χρεώσεων μέχρι €100!

Προσφατα αρθρα

Σύγκρινε ασφάλειες

Κουπόνια - προσφορές

Βρες φθηνό ρεύμα

Εγγραφή στο Newsletter

Τα τελευταία νέα και συμβουλές εξοικονόμησης κάθε μήνα στο email σας!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Μπορείτε να μοιραστείτε μέσω των social εικονιδίων!